Inschrijving Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag, 13 april 2024.

Nieuw materiaal gekocht of iets anders proberen zonder de spanning van publiek? Doe mee aan de Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag! Maar ook aan training buiten de baan is gedacht en om je voor te bereiden op een dorstige en vreugdevolle zomer staat er in de avond een Tentfeest! (kaarten apart verkrijgbaar: https://tshooghalen.nl/tentfeest-hooghalen-trekkerslep-hooghalen-trainingsdag/)

Waarom de Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag?

Iedereen maakt fouten en om dit te voorkomen moet er getraind worden. Helaas is het voor de sleppers alleen maar mogelijk om nieuwe dingen te proberen tijdens de wedstrijden zelf. Daarom hebben wij de Trekkerslep Trainingsdag in het leven geroepen. Geen wedstrijdelement, geen druk, maar gewoon gezellig! De afstand die je trekt heeft op deze dag weinig betekenis, het gaat erom om wat meer gevoel voor je trekker te krijgen. Wij leggen een ietwat verkorte baan aan, regelen alles eromheen en jij kunt met een gerust hart je trekker testen om goed voorbereid het seizoen in te gaan! De trainingsdag is uitsluitend voor deelnemers en eventueel een monteur, dus zonder publiek! Om niet te verhongeren overdag krijg je van ons een aantal munten bij je deelname om wat eten en drinken te kopen.

Wil je je optimaal voorbereiden lees dan even het meest recente reglement! Het reglement vind je door op deze link te klikken.


Opgave trainingsdag is gesloten!

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. LET OP! er zijn maar een beperkt aantal deelnameplekken beschikbaar dus wie het eerst komt wie het eerst maalt! Graag vragen we je om de naam van de bestuurder van de trekker op te geven en niet die van iemand anders, zo voorkomen we verwarring..