Inschrijving Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag, 15 april 2023.

WE MOGEN WEER!

Om niet voor lul te staan op de eerste wedstrijd gaan we dit jaar weer de Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag op poten zetten! Maar ook aan training buiten de baan is gedacht en om je voor te bereiden op een dorstige en vreugdevolle zomer staat er in de avond het TSH-Tentfeest! (kaarten apart verkrijgbaar:https://www.ticketkantoor.nl/shop/TSHTentfeest2023)

Om de dag zo toegankelijk en behapbaar mogelijk te maken voor iedereen hebben we er voor gekozen om de deelname aan de Trainingsdag op 2 keer sleppen in 1 klasse te zetten. De kosten voor deelname zijn inclusief lunch.

Waarom de Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag?

Iedereen maakt fouten en om dit te voorkomen moet er getraind worden. Helaas is het voor de sleppers alleen maar mogelijk om nieuwe dingen te proberen tijdens de wedstrijden zelf. Daarom hebben wij de Trekkerslep Trainingsdag in het leven geroepen. Geen wedstrijdelement, geen druk, maar gewoon gezellig! De afstand die je trekt heeft op deze dag weinig betekenis, het gaat erom om wat meer gevoel voor je trekker te krijgen. Wij leggen een ietwat verkorte baan aan, regelen alles eromheen en jij kunt met een gerust hart je trekker testen om goed voorbereid het seizoen in te gaan! De trainingsdag is uitsluitend voor deelnemers en eventueel een monteur, dus zonder publiek!

Wil je je optimaal voorbereiden lees dan even het meest recente reglement! Het reglement vind je door op deze link te klikken.

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. LET OP! er zijn maar een beperkt aantal deelnameplekken beschikbaar dus wie het eerst komt wie het eerst maalt! Graag vragen we je om de naam van de bestuurder van de trekker op te geven en niet die van iemand anders, zo voorkomen we verwarring.