Inschrijving Trekkerslep Hooghalen Trainingsdag, 18 april 2020.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de trainingsdag van Trekkerslep Hooghalen op 18 april 2020. Je kunt totaal 4 keer meedoen. 2 keer in 2 verschillende klassen of 4 keer in één klasse. Wil je bijvoorbeeld in de 4,5 ton en 5,5 ton meedoen dan vul je bij klasse 1 4,5 ton in en bij klasse 2 5,5 ton. Wil je maar in één klasse meedoen dan moet je twee keer dezelfde klasse selecteren. De kosten voor deelname bedragen € 60,- dit is inclusief vier maal voor de sleepwagen ( 2x in 2 klassen of 4x in één klasse), een uitgebreide lunch, één keer gebruik waterrem en een kleine borrel na tijd.

Waarom een trainingsdag?

Iedereen maakt fouten en om dit te voorkomen moet er getraind worden. Helaas is het voor de sleppers alleen maar mogelijk om nieuwe dingen te proberen tijdens de wedstrijden zelf. Daarom hebben wij de Trekkerslep Trainingsdag in het leven geroepen. Geen wedstrijdelement, geen druk, maar gewoon gezellig! De afstand die je trekt heeft op deze dag geen betekenis, het gaat erom om wat meer gevoel voor je trekker te krijgen. Wij leggen een ietwat verkorte baan aan en regelen alles eromheen en jij kunt met een gerust hart je trekker testen om goed voorbereid het seizoen in te gaan!

Wil je je optimaal voorbereiden lees dan even het meest recente reglement! Het reglement vind je door op deze link te klikken.

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. LET OP! er zijn maar 50 deelnameplekken beschikbaar dus wie het eerst komt wie het eerst maalt! Graag vragen we je om de naam van de bestuurder van de trekker op te geven en niet die van iemand anders, zo voorkomen we verwarring.